WINMAN - Windows Manufacturer CompanieSfaturi UtileContactROUKDEFRIT
PRODUSESERVICIIAVANTAJEPORTOFOLIUPARTENERI
Sisteme pentru pereți cortină
Sisteme pentru pereți cortină
Reynaers CW 65-EF
PROFILCO PR50 Standard
Înapoi
Sisteme pentru pereți cortină

Sisteme pentru pereți cortină

Pereții cortină WINMAN sunt special proiectați pentru a îndeplini cerințele arhitecturii contemporane. În funcție de necesitățile Dumneavoastră, puteți opta pentru tradiționalele grilaje sau sisteme de panou – în toate versiunile lor estetice – sau pentru o fațadă modulară, permițând o asamblare rapidă.

Toate sistemele noastre sunt compatibile, permițând ferestrelor, ușilor, fațadelor și sistemelor de acoperiș să fie utilizate împreună, pentru a crea soluții complete, asigurând astfel un design fiabil.

Consultanții WINMAN vă vor asista de la etapa de proiectare până la finalizarea proiectului pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii.

Soluții totale de fațadă

Dezvoltările tehnologice au schimbat complet funcția fațadelor. Deși până de curând fațada reprezenta o separare între lumea exterioară și interioară, acum este un modul activ care interacționează cu condițiile meteorologice. Astăzi, fațadele trebuie să prezinte caracteristici mai bune în ceea ce priveste transparența luminii, ventilație, căldură și zgomot.

Izolarea termică și acustică sunt aspecte importante pentru clădirile de astăzi. Gama noastră de sisteme de pereți cortină, parasolare, ferestre și uși formează managementul clădirii cu privire la eficiența energetică și confort. Variind de la aplicații înalte și fațadele magazinelor până la construcțiile acoperișurilor și ferestre, sistemele noastre au fost dezvoltate și testate pentru a putea fi utilizate în toate mediile.

Clădiri comerciale, spitale și școli, apartamente, clădiri publice, proiecte industriale și hoteluri reprezintă sectoarele în care ne-am dobândit o reputație excelentă pentru servicii, calitate, livrare și suport tehnic.