WINMAN - Windows Manufacturer GesellschaftNützliche RatschlägeKontaktROUKDEFRIT
PRODUKTEDIENSTLEISTUNGENVORTEILEPORTFOLIOPARTNERS
Vorteile
Vorteile WINMAN
Farben und Formen
Qualitätssicherung
Ökologie
Reynaers AluminiumGuardian IndustriesSaint-Gobain GlassSIEGENIA AUBIDORMA
Ökologie

Ökologie

PVC-ul. Logic ecologic.

Ca un producător responsabil de profile PVC de înaltă caliate și ca membru fondator al inițiativei reciclatorilor Rewindo GmbH Germania ecologia este un subiect important pentru Salamander de mulți ani. De aceea noi facem eforturi continue să găsim soluții care să rezoneze cu mediul.

PVC-ul este un material compatibil cu ecologia pentru că fabricarea lui consumă relativ puține resurse solide și combustibil. Produsele din PVC destinate construcțiilor sunt ușoare, au durată mare de viață, întreținere ușoară și din aceste cauze sunt considerate prietenoase cu mediul.

Mai mult, PVC-ul se reciclează foarte bine. De mai mult de 10 ani a fost implementat un cerc închis pentru reciclarea lui. Toate capetele și resturile ce rezultă din procesul de producție precum și ferestrele din PVC care nu mai sunt în uz sunt trimise la reciclat.

Tehnologiile Salamander - angajament către protejarea mediului.

Profilele PVC SALAMANDER îndeplinesc toate cerințele ecologice iar fabrica își respectă angajamentul de a avea grijă de protecția mediului în întreg procesul de producție.

Specialiștii noștri țin cont de cele mai noi exigențe la alegerea materiei prime și în cursul procesului de producție care se desfășoară în Germania cu grijă pentru resursele consumate. Acordăm consiliere partenerilor noștri în faza de
proiectare și execuție a ferestrelor și ușilor.

Faptul că PVC-ul este 100% reciclabil este un mare plus din punct de veder ecologic, ferestrele și ușile vechi constituind o valoroasă materie primă. După demontare PVC-ul se poate readuce la forma de granule și poate fi utilizat pentru producerea unor noi profile fără nici o pierdere de calitate.

Balanța extraordinară ecologică a ferestrelor din PVC pe toată durata vieții acestora atestă excelentele proprietăți ale acestui material modern.